create your own banner at mybannermaker.com!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

recipe image 


 ΥΛΙΚΑ:    ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΠΑΓΓΕΤΙ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΑΡΡΥ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ, ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:   ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΓΙΑ 6-8 ΛΕΠΤΑ, ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝΕ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ. ΑΦΟΥ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ (ΜΠΟΥΚΟΒΟ, ΠΙΠΕΡΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΡΥ). ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.



Read more »

ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ



















 ΥΛΙΚΑ:  ΓΑΡΙΔΕΣ, ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ Κ’ ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΦΥΜΕ, ΣΑΦΡΑΝ & ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΨΑΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΦΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ. ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ 3 ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΡΘΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ.
Read more »

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ






ΥΛΙΚΑ:  ΠΕΝΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΜΠΕΙΚΟΝ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΡΕΡΙ, ΚΡΑΣΙ, ΜΑΙΔΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ.




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΓΙΑ 6-8 ΛΕΠΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ. ΑΦΟΥ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΠΙΑΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.
Read more »

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ






ΥΛΙΚΑ:   ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ (ΣΠΑΓΓΕΤΙ), ΓΑΡΙΔΕΣ Νο 3, ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΟΥΖΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ.




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:   ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (AL DENTE). KAΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ ΨΑΡΙΟΥ Ή ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ. ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
Read more »

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ.




ΥΛΙΚΑ:  ΓΑΡΙΔΕΣ Νο 3, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕ ΚΟΚΟΥΣ, ΚΑΡΡΥ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ).


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΕΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΞΥΣΜΑ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ.
Read more »

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΤΑΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ(ΠΑΡΜΑΝΤΙΕ) ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ






ΥΛΙΚΑ:  ΠΑΤΑΤΕΣ, ΣΕΛΗΝΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΟΥΚΟΒΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΖΩΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΟ ΝΑ ΣΟΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ. ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΛΕΝΤΕΡ Ή ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΜΠΙΜΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ. ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.
Read more »

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑ ΤΥΡΙΑ.

 


 ΥΛΙΚΑ: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (PORTO BELLO), ΒΟΥΤΥΡΟ, ΑΛΕΥΡΙ, ΓΑΛΑ, ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΛΕΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ), ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ, ΜΠΕΙΚΟΝ, ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, GOUDA, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 60gr ΒΟΥΤΥΡΟ, 80gr ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ "ΡΟΥ". ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΤΣΑΡΟΛΙΤΣΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ 1lt. ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΡΟΥ" ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ "ΚΟΡΔΟΝΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ. ΑΦΟΥ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΕΝΤΟΥΙΡΕΙ. ΑΦΟΥ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΑΡΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΑΝΤΙΝΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ.


Read more »

ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

 


ΥΛΙΚΑ: ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΝΕΡΟΥ, ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ (ΡΟΚΑ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ) ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (ΠΑΤΑΤΕΣ, ΓΑΛΑ, ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΥΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙΑ ΥΦΗ Ο ΠΟΥΡΕΣ ΜΑΣ, ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ.
Read more »

ΠΕΡΚΑ Α ΛΑ ΣΠΕΤΣΙΟΤΑ




 ΥΛΙΚΑ:  ΠΕΡΚΑ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ, 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΕΜΙΝΣΕ, 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΦΕΤΕΣ, 1-2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ. ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΛΑΦΡΩΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ (ΣΤΟΥΣ 180) ΓΙΑ 30’ ΠΕΡΙΠΟΥ.       
Read more »

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ




 ΥΛΙΚΑ:  6 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΗΡΟ ΚΑΙ 2 ΦΡΕΣΚΑ, 2-3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 150gr ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ, ½lit. ΦΥΜΕ (ΖΩΜΟΣ ΨΑΡΙΟΥ), 100gr ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ (ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ), 100gr ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 150mlgr ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΝΚΑΣΕ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ 250

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ, ΤΟ ΡΥΖΙ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ½ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ. ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΥΜΕ, ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΛΑΜΠΑΡΕΙ. ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΛΑΤΟ ΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ (ΣΤΟΥΣ 180) ΓΙΑ 20’-30’. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ.
Read more »

ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ (ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ)




 ΥΛΙΚΑ:  ΚΟΚΟΡΑΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ. ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΔΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΕΝΤΟΥΙΡΕΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΖΩΜΟ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΗΤΑ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.
Read more »

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.




 ΥΛΙΚΑ:  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΜΙΑ ΜΙΡΕΠΟΥΑ ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΕΛΕΡΙ, ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ, ΣΚΟΥΡΟ ΖΩΜΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΛΕΜΟΝΙΑ, ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ;  ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΡΕΠΟΥΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ (ΣΤΟΥΣ 200) ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ. ΝΤΕΓΚΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΑ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΖΟΥΛΙΕΝ ΛΕΠΤΕΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ. ΜΠΛΑΝΣΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ ΓΙΑ 3’-4’. ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΞΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΥΛΙΕΝ. ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.
Read more »

ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ




 ΥΛΙΚΑ:  ΑΡΝΙ, 100gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ, 100gr ΑΛΕΥΡΙ 100gr ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, 1½lit. ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ, 5 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΟΥ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ. ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΖΩΜΟ. ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΕΖΟΝ ΑΠΟ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛ/ΚΤΟΣ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΗ ΛΙΕΖΟΝ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΡΝΙ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΡΟΥΤΟΝ.
Read more »