Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ






ΥΛΙΚΑ:  ΠΕΝΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΜΠΕΙΚΟΝ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΡΕΡΙ, ΚΡΑΣΙ, ΜΑΙΔΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ.




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΓΙΑ 6-8 ΛΕΠΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ. ΑΦΟΥ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΠΙΑΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου