Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ



















 ΥΛΙΚΑ:  ΓΑΡΙΔΕΣ, ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ Κ’ ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΦΥΜΕ, ΣΑΦΡΑΝ & ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΨΑΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΦΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ. ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ 3 ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΡΘΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου