Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ






ΥΛΙΚΑ:   ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ (ΣΠΑΓΓΕΤΙ), ΓΑΡΙΔΕΣ Νο 3, ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΟΥΖΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ.




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:   ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (AL DENTE). KAΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ ΨΑΡΙΟΥ Ή ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ. ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου