Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ.




ΥΛΙΚΑ:  ΓΑΡΙΔΕΣ Νο 3, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕ ΚΟΚΟΥΣ, ΚΑΡΡΥ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ).


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΕΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΞΥΣΜΑ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου