Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.




 ΥΛΙΚΑ:  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΜΙΑ ΜΙΡΕΠΟΥΑ ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΕΛΕΡΙ, ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ, ΣΚΟΥΡΟ ΖΩΜΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΛΕΜΟΝΙΑ, ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ;  ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΡΕΠΟΥΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ (ΣΤΟΥΣ 200) ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ. ΝΤΕΓΚΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΑ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΖΟΥΛΙΕΝ ΛΕΠΤΕΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ. ΜΠΛΑΝΣΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΖΟΥΛΙΕΝ ΓΙΑ 3’-4’. ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΞΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΥΛΙΕΝ. ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου