Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ




 ΥΛΙΚΑ:  ΑΡΝΙ, 100gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ, 100gr ΑΛΕΥΡΙ 100gr ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, 1½lit. ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ, 5 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΟΥ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ. ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΖΩΜΟ. ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΕΖΟΝ ΑΠΟ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛ/ΚΤΟΣ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΗ ΛΙΕΖΟΝ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΙΝΟΥΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΡΝΙ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΡΟΥΤΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου