Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ (ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ)




 ΥΛΙΚΑ:  ΚΟΚΟΡΑΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ. ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΔΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΕΝΤΟΥΙΡΕΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΖΩΜΟ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΗΤΑ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου