Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑ ΤΥΡΙΑ.

 


 ΥΛΙΚΑ: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (PORTO BELLO), ΒΟΥΤΥΡΟ, ΑΛΕΥΡΙ, ΓΑΛΑ, ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΛΕΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ), ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ, ΜΠΕΙΚΟΝ, ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, GOUDA, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 60gr ΒΟΥΤΥΡΟ, 80gr ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ "ΡΟΥ". ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΤΣΑΡΟΛΙΤΣΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ 1lt. ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΡΟΥ" ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ "ΚΟΡΔΟΝΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ. ΑΦΟΥ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΕΝΤΟΥΙΡΕΙ. ΑΦΟΥ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΑΡΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΑΝΤΙΝΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου