Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

 


ΥΛΙΚΑ: ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΝΕΡΟΥ, ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ (ΡΟΚΑ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ) ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (ΠΑΤΑΤΕΣ, ΓΑΛΑ, ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΥΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙΑ ΥΦΗ Ο ΠΟΥΡΕΣ ΜΑΣ, ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου