Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

STROGANOFF




ΥΛΙΚΑ:  1½ kg ΦΙΛΕΤΟ ΒΟΔΙΝΟ, 100gr ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ, 100gr ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΡΣΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, 500gr ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, 300ml ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ, 150gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ, 300ml ΝΤΕΜΙ-ΓΚΛΑΣ (ελαφρώς τοματέ), ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛ/ΚΤΟΣ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΠΑΠΡΙΚΑ.



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ. ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ. ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ, ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ 3ΑΝΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΕΜΙ-ΓΚΛΑΣ, ΣΟΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΜΙΝΣΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΘΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΚΟΡΝΕΣΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου