Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ




 ΥΛΙΚΑ: 1kg ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, 2 kg ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΕΡΑΤΟ, 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΗΡΑ, 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ, ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ & ΠΕΛΤΕ. ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ & ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ & ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ & ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ. ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ. ΚΑΡΥΚΕΥΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 10’ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου