Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΗΝΟ

 



ΥΛΙΚΑ:  kg ΧΟΙΡΙΝΟ (ΣΠΑΛΑ), 50gr ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ, ΛΙΓΟ ΚΟΡΝ-ΦΛΑΟΥΡ, 200gr ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ, 1½lit, ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ, 2kg ΣΕΛΗΝΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ, 5 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ, ΧΥΜΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΗΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10’. ΔΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου