Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ BBQ




ΥΛΙΚΑ:  5kg ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, 250gr ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, 150ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 150ml ΞΥΔΙ, 350gr ΠΟΥΡΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, 150ml ΜΕΛΙ, ½ltWORCESTER, ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ. ΣΚΟΥΡΟ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΣΑΛΤΣΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΔΙΣΟΥ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ, ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΟ ΖΩΜΟ, ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ WORCESTER, ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ. ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ 10’-15’. ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΣΤΟΥΣ180-200) ΓΙΑ ¾-1 ΩΡΑ. ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΘΕ 10’-15’. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΑ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου