Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΣΙΑΤΟΡΕ (CACCIATORE)


ΥΛΙΚΑ: 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 8 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ, 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΟΥΚΟΒΟ, 10-12 ΕΛΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ Η ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ, 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΞΗΡΟ, 1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ, 1/2kg ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΠΡΙΝΟΥΑΖ,1/2  ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ. ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ. ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ (ΓΙΑ 5' ΠΕΡΙΠΟΥ). ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου