Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

ΣΑΛΑΤΑ CEASAR ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

 

 ΥΛΙΚΑ: ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ & ΠΡΑΣΙΝΗ, ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΡΟΚΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ (Νο 2), ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ, ΦΛΥΔΕΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΠΑΠΑΡΟΝΟΥΣΠΟΡΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (3 ΜΕΡΗ), ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ (1 ΜΕΡΟΣ), ΠΟΥΡΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ, ΜΕΛΙ, WORCESTER SAUCE, ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΥΓΟ ΤΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΟΛΩΜΟ ΤΙΣ ΦΛΥΔΕΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ:  ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΟΛΙΣ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΔΕΣΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου