Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ






ΥΛΙΚΑ:  3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ, 10 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕΣΑΙΑ, 5 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ, 3 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ, 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ, 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΥΟΣΜΟ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΖΑΡΙΑ. ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΔΙΑ. ΕΠΕΙΤΑ, ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΖΟΥΛΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΡΕΔΑΚΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΟΣΜΟ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20'-25'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου