Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ & ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

 

ΥΛΙΚΑ: 1 ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΗΡΟ, 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, 2(Κ.Σ.) ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΤΙΖΟΝ, 80γρ ΜΕΛΙ, 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ  & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ. ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΒΑΖΟΘΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ  (ΤΟ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ), ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΕΜΙΝΣΕ, ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ, & ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΥΓΡΑ, ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΛΩΝΑΡΙ & ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΡΑΙΩΜΕΝΗ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ & ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ & ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ 160-180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10’ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ. ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ & ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου